Välj en sida

Badrum Jönköping

Smålands Bygg & Inglasning – badrum Jönköping

Vi renoverar ditt badrum

Badrum Jönköping

Smålands Bygg & inglasning AB är ett företag för dig i Jönköping som är intresserad av att få hjälp med en renovering av ditt badrum. Du kan känna dig helt trygg när du vänder dig till oss. Vi har många års erfarenhet och har alla behörigheter för arbeten i våtrum. Läs mer om våra tjänster här.

Arbetet som genomförs präglas av noggrannhet, kvalitet och kompetens. Vi bryr oss om våra kunder och att resultatet ska motsvara deras förväntningar. Har du som kund några specifika önskemål, så tar vi givetvis hänsyn till dem! Som privatperson kan du även få skattereduktion via rotavdraget.

Badrum Jönköping

Små & stora uppdrag

För oss har det ingen betydelse ifall det är ett stort arbete som tar lång tid att bli klar med, eller ett minde jobb som är snabbt avklarat. Alla våra kunder är precis lika betydelsefulla för oss, oavsett vilken omfattning det är på det arbete man behöver vår hjälp med.

Nöjda kunder

För att erhålla 100 procent nöjda kunder är det viktigt både med en god kundservice samt tjänster med kvalitet. Vi är företaget som alltid ser till varje enskild kunds önskemål, förutsättningar och behov. Vi är inte nöjda innan kunden är helt och fullt ut nöjd!

Här finns vi

Vårt företag finns i Äng, Småland. Vi utgår härifrån och vårt upptagningsområde är stort. Vi finns tillgängliga runt om i Småland. Hör av dig till oss om du önskar ta del av våra tjänster om du befinner dig någonstans här i Småland eller i dess omnejd.

Smålands Bygg & inglasning AB